logo_images_0_156679995120897
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Content Image 14

Welkom bij Carroz Automotive

Na jarenlang als Chef Werkplaats in kleine- en grote bedrijven werkzaam te zijn geweest, werkplaatsen te hebben aangestuurd en geoptimaliseerd, heeft Dimitri van Zeijl de bewuste keuze gemaakt voor het oprichten van Carroz Automotive: een onafhankelijk, klein, flexibel en bovenal klantgericht RDW erkend autobedrijf met specialisatie op de in en verkoop van occasions, schadeherstel / taxatie en old-timer restauratie in Heeze.Ook voor de mooiste occasions bent u bij Carroz Automotive aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en beschikking over een groot netwerk weet Dimitri van Zeijl als geen ander het kaf van het koren te scheiden en dus alleen de pareltjes op het gebied van occasions te selecteren.
 Heldere afspraken in samenspraak met u als klant, vakkundig maatwerk met oog voor schoonheid en detail, gedreven specialisatie door vakgerichte opleidingen, flexibel en oplossingsgericht. – Dimitri van Zeijl denkt graag met u mee.

Hier staan wij voor
 Carroz zal altijd dat stapje extra zetten om u die nieuwe auto ervaring te geven. Zowel bij de aankoop van uw occasion als bij herstelwerkzaamheden.

Signature Image

Uw aanspreekpunt

Gallery Image 0

Dimitri van Zeijl

Carroz Automotive.
Ervaring sinds 1997

car.svg
37

Auto's op voorraad

gestures.svg
1997

Ervaring sinds

medal.svg
5/5

Google score

Hier staan wij voor

Carroz zal altijd dat stapje extra zetten om u die nieuwe auto ervaring te geven. Zowel bij de aankoop van uw occasion als bij herstelwerkzaamheden.

  • Persoonlijke benadering
  • Altijd een stap extra
  • Ruim 24 jaar ervaring
  • Betrouwbare occasions
  • Oplossingsgericht, Carroz denkt graag met u mee
Morgen Internet - Light website