logo_images_0_156679995120897
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Golf 1.5 eTSI DSG R Line - Virtual Camera Navi Cruise LED

€ 35.995,- of € 625 p.m.

Kilometerstand 21.436KM
Bouwjaar 10-02-2022
Vermogen 150 PK
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
BTW/Marge BTW

R Line (3x) Golf 8 Automaat
Fabrieksgarantie 10-02-2024

Virtual Cockpit Pro
LED koplampen
3 zone airco automatisch
Licht en Regensensor
Portier grepen verlicht
Navigatie Discover Media Streaming & Internet
Keyless entry
Achteruitrijcamera
Trekhaak Elektrisch inklapbaar (trekgewicht 1500 kg)
Ambience interieur verlichting
Sportonderstel
4 Link achteras / sportonderstel
R Line exterieur
R Line interieur
Front assist
Spoorwissel assist
Bestuurders assist
Dodehoekdetectie
Adaptieve cruise automatische afstand regeling
Dynamische besturing
Car2X Communicatie
Mild HEV systeem
Stuur en Stoelverwarming

In de nieuwe R-Line-uitvoering maakt de Golf zijn sportieve inslag zichtbaar met een met 15 mm verlaagd sportonderstel in combinatie met 17 inch lichtmetalen velgen, R-line-bumpers, een speciale grille en natuurlijk R-Line-emblemen. Ook de extra donker getinte ruiten achter dragen net als de LED-koplampen en -achterlichten bij aan het sportieve voorkomen.

Omringd door sportiviteit
Ook van binnen is de sfeer uitgesproken sportief. Standaard zijn bijvoorbeeld R-Line topsportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, het R-Line touch sportstuur, de Digital Cockpit pro, een zwarte dakhemel en afwerkingsaccenten in ‘Carbon Grey’. De zitplaatsen zijn bekleed met de speciale R-Line-combinatie van ‘Sardegna’ en ‘Art Velours’ stof.

Luxe en connectiviteit
De Golf R-Line brengt sportiviteit samen met luxe. Zo is hij standaard uitgevoerd met het multimediasysteem Navigatie Discover Pro met 10 inch kleurentouchscreen, digitale radio-ontvangst, spraakbediening (voice control), drie jaar toegang tot de online diensten van We Connect plus, App connect (draadloze smartphone integratie) en een draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones. Ook een licht- en regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, sfeerverlichting (30 kleuren), automatische airconditioning en het geavanceerde assistentiesysteem Travel Assist (Adaptieve cruise control en Lane Assist) zijn altijd inbegrepen.

Golf R-Line 1.5 eTSI (110 kW/150 pk), is uitgerust met mild-hybridtechnologie en de automatische zeventraps DSG-transmissie.

Inruil en financiering mogelijk
Carroz Automotive is een klein, flexibel en bovenal klantgericht RDW erkend autobedrijf. Wij hebben overwegend Volkswagen, Audi en BMW occasions op voorraad maar verder ook een gevarieerd aanbod van kleine en grote occasions. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare gebruikte auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen tevens u het werk uit handen nemen en uw auto voor u verkopen. Informeer naar de mogelijkheden. Staat uw auto er niet tussen? Dan gaan wij graag voor u op zoek!
Om u in alle rust goed te woord te kunnen staan, werken wij graag op afspraak. Tel: 06-47438138

www.carroz.nl

Carroz Automotive heeft alle moeite gedaan om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie in onze advertentie.

17_other_image_16173515221683239024.png

"Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, kom gerust langs."

-Dimitri van Zeijl

Oude Stationsstraat 23e
5591 JH Heeze

Telefoon: 06-474 381 38
E-mail : info@carroz.nl

Vragen of interesse?

Een vraag of afspraak plannen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Morgen Internet - Light website